Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Οι νέοι είναι...ωραίοι! (video)


Μία ανάσα από την κορυφή και την Τσέλσι και ένα βαθμό πάνω από τη Σίτι βρίσκεται μετά το πέρας της 4ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 4-0 της Γουίγκαν, με τους νεαρούς Μπίτνερ και Πάουελ να ανοίγουν λογαριασμό στην πρώτη τους κιόλας εμφάνιση με την ομάδα δείχνοντας σε όλους πως το μέλλον είναι όλο δικό τους. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ήταν η 400η εμφάνιση για τον Ρίο Φέρντιναντ με τη φανέλα της ομάδας, η 600η στην Πρέμιερ Λιγκ για τον Ράιαν Γκιγκς και το 700ο παιχνίδι του Πολ Σκόουλς με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».
Α’ ημίχρονο:
Όλα θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο εύκολα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση με τη Γουίγκαν, όμως  οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν τα εύκολα δύσκολα και σε αυτό βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό στην εξέλιξη του παιχνιδιού και οι «λάτικς» οι οποίοι αντιστέκονταν και περιορίζονταν σε παθητικό ρόλο. Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να κερδίσει ένα πέναλτι από ανατροπή στον Γουέλμπεκ, το οποίο και ανέλαβε να εκτελέσει ο Ερνάντεζ χωρίς όμως να ευστοχήσει και τα πράγματα φαίνονταν δύσκολα μιας και το γκολ δεν ερχόταν. Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αδυνατούσε να κυκλοφορήσει τη μπάλα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν χώρο για να παίξουν τη μπάλα τους και να φτάσουν στα αντίπαλα καρέ και οι μεγάλες ευκαιρίες μπορεί να έλειπαν, αλλά η Γουίγκαν άρχισε να σκέφτεται ότι θα μπορούσε να πάρει κάτι θετικό από το ματς.

Β’ ημίχρονο:
Και ενώ το παιχνίδι εξελισόταν όπως ήθελε η Γουίγκαν, βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο ο Πολ Σκόουλς. Έστω κι αν δεν επρόκειτο για ατομική ενέργεια, ο Άγγλος μέσος βρέθηκε εκεί που έπρεπε στο 50ο λεπτό του αγώνα έπειτα από σέντρα που έκανε ο Νάνι στην περιοχή της Γουίγκαν και από ασταθή απόκρουση του Αλ Χαμπσί, πλάσαρε για να κάνει το 1-0 και να ηρεμήσει την ομάδα και τον Σερ Άλεξ. Λίγο αργότερα ήρθε και ο Ερνάντεζ να… πάρει το αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλτι διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του, ενώ ο Μπίτνερ στο ντεμπούτο του με εκπληκτική κούρσα και σουτ από αριστερά έκανε το 3-0 στο 66’. Το σκορ διαμορφώθηκε στο 4-0 με το γκολ του Νικ Πάουελ στο 80’ που και αυτός… άνοιξε λογαριασμό με τη νέα του ομάδα δείχνοντας πως το "νέο αίμα" είναι εδώ!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Λίντεργκαρντ, Ράφαελ, Φέρντιναντ, Βίντιτς (77’ Έβανς), Μπίτνερ, Γκιγκς (71’ Πάουελ), Κάρικ, Νάνι, Σκόουλς (71’ Φαν Πέρσι), Ερνάντεζ, Γουέλμπεκ
Γουίγκαν: Αλ Χαμπσί, Κάλντουελ, Μπόις, Ραμίς, Φιγκερόα, ΜακΚάρθι, Μαλόνεϊ (59’ Γκόμες), ΜακΆρθουρ, Μποσεζούρ (69’ Τζόουνς), Κονέ,  Ντι Σάντο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου