Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Φέργκιουσον:"Δύσκολη,αλλά όχι ακατόρθωτη η πρόκριση"

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σέρ Άλεξ Φέρκιουσον, παραδέχθηκε πως η αυριανή ρεβάνς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι εξαιρετικά δύσκολη, μετά την ήττα της ομάδας του με 2-3 στο Όλντ Τράφορντ την προηγούμενη εβδομάδα. Επίσης,αναφέρθηκε και στις απουσίες των Τζόουνς και Άντερσον, οι οποίοι θα χάσουν το παιχνίδι με τους Βάσκους, λόγω ίωσης και τραυματισμού στον ιγνυακό τένοντα αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά αυτούς τους δύο, που θα χάσουν την αυριανή ρεβάνς λόγω τραυματισμών, δήλωσε: ‘’Ο Τζόουνς προσβλήθηκε από ίωση χθες, ενώ ο Άντο θα μείνει εκτός για τέσσερις με πέντε εβδομάδες, λόγω προβλήματος στον ιγνυακό τένοντα. Τέτοιοι τραυματισμοί είναι περίεργοι, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα είναι την επόμενη εβδομάδα’’.

Σχετικά με τον επαναληπτικό αγώνα της ήττας στο Μάντσεστερ τώρα, ο Σκωτσέζος κόουτς πιστεύει πως τα πράγματα παραμένουν δύσκολα: ‘’Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Η Αθλέτικ έχει τεράστιο πλεονέκτημα μετά τη νίκη της στο Όλντ Τράφορντ. Είναι πρόκληση, αλλά δεν είναι πάνω από τις δυνάμεις μας. Οι επιδόσεις μας εκτός έδρας μας βοηθάνε, τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά. Θα χρειαστούμε πάντως μια καλή εμφάνιση’’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου