Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Πάτησε κορυφή!

 Ο Γουέιν Ρούνεϊ πέτυχε δύο τέρματα και οδήγησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη νίκη κόντρα στη Γουέστ Μπρομ με 2-0 στο «Ολντ Τράφορντ». Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, αφού η Σίτι ηττήθηκε από τη Σουόνσι!

Α’ ημίχρονο:

Η επιθετική τριπλέτα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους Γουέλμπεκ, Ερνάντες και Ρούνεϊ που παρέταξε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, λειτούργησε εξαιρετικά. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έκλεισαν τη Γουέστ Μπρομ από τα πρώτα λεπτά στα καρέ της, δημιούργησαν ευκαιρίες, υποχρέωσαν τους «baggies» αποκλειστικά σε παθητικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους και ο «γόρδιος δεσμός» λύθηκε στο 35ο λεπτό! Ο Ρούνεϊ, βρέθηκε στην πορεία της μπάλας από σουτ του «Τσιτσαρίτο» και από κοντινή απόσταση δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0!

Β’ ημίχρονο:

Η Γιουνάιτεντ δεν είχε κανένα πρόβλημα στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το παιχνίδι και η ιστορία της αναμέτρησης γράφτηκε ουσιαστικά στο 66ο λεπτό. Ο Μάρτιν Όλσον αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ερνάντες, άφησε τη Γουέστ Μπρομ με δέκα παίκτες και λίγο αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ από τους Πρωταθλητές Αγγλίας. Ο Άσλεϊ Γιάνγκ ανατράπηκε από τον Κιθ Άντριους και ο Ρούνεϊ που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι στο 71’ έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με το οποίο οι Πρωταθλητές Αγγλίας ανέβηκαν ξανά στην κορυφή!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Εβρά, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Έβανς, Κάρικ, Γιάνγκ, Σκόουλς (72’ Πογκμπά), Ρούνεϊ, Ερνάντες, Γουέλμπεκ (77’ Κλέβερλι)

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Όλσον, Ρίτζουελ, ΜακΌλεϊ, Τάμας, Μόρισον, Άντριους (72’ Σάρνερ), Μπραντ (72’ Σόρεϊ), Μουλούμπου, Οντεμβίγκι, Φορτουνέ (77’ Λονγκ)

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα,και τώρα πρόκριση στον Σαν Μαμες,μπορούμε...και το 20ο είναι κοντά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε η πρόκριση φαντάζει αρκετά δύσκολη μετά το 2-3 που απέσπασαν οι Βάσκοι στην έδρα μας,αλλά η ομάδα μας ξέρει να αντιδράει στα δύσκολα και αυτό το έχει δείξει πάρα πολλές φορές και σε ακόμα πιο δύσκολες καταστάσεις και μας κάνει πάντα περήφανους...είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τίποτα δεν είναι απίθανο για αυτή την ομάδα.Παρ'ολα αυτά φέτος ήταν σίγουρα μία αρκετά δύσκολη σεζόν αν σκεφτεί κανείς τους πολλούς και συνεχόμενους τραυματισμούς βασικών ποδοσφαιριστών μας που έκαναν την πορεία μας σε Πρέμιερ Λίγκ και Ευρώπη πολύ δύσκολη...αλλά ακόμα και κάτω απο αυτές τις συνθήκες η ομάδα μας μπορούμε να πούμε πλέον ότι είναι φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή Αγγλίας και προς το παρόν συνεχίζει και στην Ευρώπη.Ακόμα και αν τελικά αποκλειστούμε λαμβάνοντας υπόψην τα προβλήματα που είχαμε φέτος,άν τελικά κατακτήσουμε το πρωτάθλημα θα έχουμε καταφέρει να τελειώσουμε τη χρονιά σχετικά θετικά και θα θέσουμε γερές βάσεις για τα επόμενα χρόνια καθώς η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο και όταν "δέσει" η ομάδα με τα νέα ταλέντα που κατέχει θα έχει τις δυνατότητες να γίνει ξανά κυρίαρχη σε όλα τα επίπεδα...ότι και να γίνει εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να υποστηρίζουμε πάντα την ομάδα για όλα αυτά που μας έχει χαρίσει και θα συνεχίσει να μας χαρίζει.Glory Glory Manchester United !

    ΑπάντησηΔιαγραφή