Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Παίκτης του μήνα ο Ντε Χέα

Λίγες μέρες μετά την ανάδειξή του ως "man of the match" στον αγώνα με τη Νόριτς, ο Νταβίντ Ντε Χέα αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της Γιουνάιτεντ για το μήνα Φεβρουάριο.

Σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου ο Ισπανός τερματοφύλακας συγκέντρωσε το 45% των συνολικών ψήφων, αφήνοντας δεύτερο τον Χαβιέ Ερνάντες (25%) και τρίτο τον Πολ Σκόουλς (16%).

Ο Φεβρουάριος ξεκίνησε ιδανικά για τον Ντε Χέα. Η εντυπωσιακή του απόκρουση στο Στάμφορντ Μπριτζ στο ισόπαλο 3-3 με την Τσέλσι αποτελεί highlight για τη φετινή σεζόν. Μαζί με τον Ράιαν Γκιγκς, ήταν από τους καταλυτικούς παράγοντες που οδήγησαν την ομάδα στη νικηφόρα "απόδραση" από το "Κάροου Ρόουντ".

Με δηλώσεις του στο επίσημο site της Γιουνάιτεντ τόνισε: "Είναι υπέροχο να σε ψηφίζουν οι οπαδοί της ομάδας σου ως τον καλύτερο παίκτη του μήνα. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει μια πολύ καλή σχέση μεταξύ μας. Το βραβείο αυτό αποδεικνύει ότι τα πηγαίνω αρκετά καλά μέχρι τώρα και είναι φανταστικό ότι αυτό το αναγνωρίζει και ο κόσμος."

Το εγκώμιο του Ισπανού "έπλεξε" ο Μάικλ Κάρικ δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Ο Νταβίντ κάνει πολύ καλή δουλειά. Ήταν πραγματικά υπέροχη η επέμβασή του στο φάουλ του Μάτα στο ματς του Λονδίνου. Αν είχαμε ηττηθεί τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά."

Να σημειώσουμε ότι ο Ντε Χέα είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που κατακτά αυτό το βραβείο για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν, καθώς η πρώτη ήταν το Νοέμβριο. Οι προηγούμενοι νικητές ήταν οι: Γουέιν Ρούνεϊ (Αύγουστος), Νάνι (Σεπτέμβριος), Ερνάντες (Οκτώβριος), Μπερμπάτοφ (Δεκέμβριος) και Βαλέντσια (Ιανουάριος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου