Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ψηφίζει Γιουνάιτεντ ο Αζάρ!

Το εγκώμιο του Σέρ Άλεξ Φέργκιουσον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπλεξε ο Έντεν Αζάρ,ο οποίος συνδέεται όλο και περισσότερο με μετακίνηση στην Αγγλία τους τελευταίους μήνες. Ο Σκωτσέζος τεχνικός των κόκκινων διαβόλων ταξίδεψε στο Ζερλάν το περασμένο Σάββατο, για να παρακολουθήσει το Βέλγο διεθνή ποδοσφαιριστή στην ήττα της Λίλ από τη Λυόν με 2-1, φουντώνοντας ακόμα περισσότερο τη φημολογία που τον θέλει να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Έτσι, ο 21χρονος μέσος της γαλλικής ομάδας, ο οποίος υποστήριξε πως θα φύγει από τη Λίλ στο τέλος της σεζόν, δήλωσε πως θα εξέταζε πολύ σοβαρά ενδεχόμενη πρόταση των μπέμπηδων, καθώς τον ενδιαφέρει εξαιρετικά να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του κορυφαίου προπονητή.

Συγκεκριμένα, ο Αζάρ δήλωσε στη La Voix du Nord: ‘’Φυσικά και με ενδιαφέρει η προοπτική της Γιουνάιτεντ, είναι ένας σύλλογος που θα ενθουσίαζε τον καθένα, αλλά προς το παρόν συγκεντρώνομαι στη Λίλ. Ωστόσο, ναι, είναι μεγάλη ευχαρίστηση το να σε παρακολουθεί ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, αν όχι ο καλύτερος’’.

1 σχόλιο:

  1. φροντισε λοιπον να πας στη σιτυ το καλοκαιρι...
    αφου σε ειδε και ο μαντσινι
    εμενα παντως μου φαινεται καλο παιχτακι μακαρει να τον χτυπησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή