Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Άσλεϊ Γιανγκ: "Θα παλέψουμε μέχρι τέλους!"

Πεπεισμένος ότι η Γιουνάιτεντ μπορεί να "προσπεράσει" τη Σίτι στη μάχη για τον τίτλο, εμφανίστηκε ο Άσλεϊ Γιανγκ. O 26χρονος ποδοσφαιριστής πέτυχε 2 γκολ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" χαρίζοντας την υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

"Στο παραμικρό στραβοπάτημά τους μπορούμε να πάρουμε το πλεονέκτημα. Θα συνεχίσουμε να τους ακολουθούμε κατά πόδας. Όπως είπε και ο Σκόουλς, πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε ματς. Αν το πετύχουμε αυτό θα είμαστε εντάξει. Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι μας και βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά.

Περάσαμε από δύο πολύ δύσκολες έδρες, όπως είναι της Νόριτς και της Τότεναμ. Από δω και στο εξής όλα τα παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολα.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή του για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

"Επέστρεψα και ξαναβρήκα τον καλό μου εαυτό. Όλοι οι παίκτες νιώθουν απογοήτευση όταν τραυματίζονται. Έπρεπε να το ξεπεράσω και τα κατάφερα. Θέλω να παίζω σε κάθε ματς. Τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία όλα τα παιχνίδια θα είναι πολύ συναρπαστικά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου