Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

"Απομακρύνεται" η πρόκριση


Το «Θέατρο των Ονείρων», μόνο ως τέτοιο δεν χρησίμευσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η… σκιά των «κόκκινων διαβόλων» έμεινε να βλέπει τους Βάσκους της Αθλέτικ Μπιλμπάο να κάνουν τα δικά τους όνειρα πραγματικότητα και οι Πρωταθλητές Αγγλίας ηττήθηκαν με σκορ 3-2 για την πρώτη αναμέτρηση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Βάσκοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, ωστόσο κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο Ρούνεϊ έδωσε το προβάδισμα στους «κόκκινους διάβολους» στο 22′. Η πίεση της Αθλέτικ συνεχίστηκε και ο Γιορέντε ισοφάρισε σε 1-1 στο 44′.
Στο 72′ ο Ντε Μάρκος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Ο Μουνιαΐν στο 90′ έκανε το 1-3 για την Μπιλμπάο, με τον Ρούνεϊ να μειώνει στο τελικό 2-3 με πέναλτι στις καθυστερήσεις.
Τραυματίας αποχώρησε από το παιχνίδι ο Σμόλινγκ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Εβρά, Τζόουνς, Έβανς, Σμόλινγκ (55′ Κάρικ), Ράφαελ, Γκιγκς (75′ Νάνι), Παρκ (61′ Άντερσον), Γιάνγκ, Ρούνεϊ, Ερνάντες.

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ιραϊθόθ, Αουρτουνέτσε, Σαν Χοσέ, Ιραόλα, Ιτουράσπε, Σουσαέτα, Ερέρα (84′ Πέρες), Χάβι Μαρτίνεζ, Ντε Μάρκος, Μουνιαΐν, Γιορέντε (81′ Τοκέρο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου