Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Εβρά: Υποχρέωση μας ο τίτλος

Η κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ είναι ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει πλέον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Πατρίς Εβρά θεωρεί καθήκον της ομάδας του να πάρει το πρωτάθλημα. Ο αμυντικός των «μπέμπηδων», δε δίστασε ακόμη να παραδεχθεί ότι ίσως η Ευρώπη πέρασε σε δεύτερη μοίρα φέτος.

«Ένας σύλλογος όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει υποχρέωση να διεκδικεί κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετέχει. Πλέον, δε μας μένει τίποτε άλλο από το να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να πάρουμε τον τίτλο για να «σώσουμε» τη χρονιά. Αν δεν το καταφέρουμε, θα πρόκειται για μία πραγματικά κακή σεζόν», ανέφερε αρχικά ο Γάλλος.

Όσο για το αν πιστεύει ότι οι κακές εμφανίσεις στην Ευρώπη θα επηρεάσουν αρνητικά τους συμπαίκτες του, σημείωσε: «Δεν ανησυχώ, καθώς στην Πρέμιερ Λιγκ αποδίδουμε πολύ καλά και είμαστε στην κορυφή. Στην Ευρώπη δε ξεκινήσαμε καλά, μείναμε εκτός Τσάμπιονος Λιγκ και τώρα αποκλειστήκαμε και από το Γιουρόπα Λιγκ. Για να είμαι ειλικρινής, δεν αξίζαμε να συνεχίσουμε σε καμία από τις δύο διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ίσως να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι σε αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου