Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Απών με Τότεναμ ο Σμόλινγκ

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Κρις Σμόλινγκ στον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην Τότεναμ. Ο 22χρονος αμυντικός της Γιουνάιτεντ τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα μεταξύ Αγγλίας - Ολλανδίας στο Γουέμπλεϊ.

Ο Σμόλινγκ συγκρούστηκε με τον Χούντελααρ στη φάση του δεύτερου γκολ των "Οράνιε" και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πλαισιώσει την υπόλοιπη αποστολή των πρωταθλητών Αγγλίας μέχρι το Λονδίνο.

Πλέον, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον "πονοκεφαλιάζει" για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει το Σμόλινγκ στο βασικό σχήμα της Γιουνάιτεντ.  Τα πλάνα του Σκωτσέζου τεχνικού επικεντρώνονται στον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τον ταχύτατο Μπείλ, με τον Φιλ Τζόουνς να είναι η πιθανότερη επιλογή για τη θέση του δεξιού μπακ.

Ο Φέργκιουσον έχει κρούσει τον "κώδωνα του κινδύνου" στους παίκτες του καθώς η Σίτι εξακολουθεί να προπορεύεται στο "κυνήγι" του τίτλου και η αναμέτρηση στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν αποκτά χαρακτήρα "τελικού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου