Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Αβέβαιο το μέλλον του Πογκμπά

Η επιθυμία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κρατήσει στο ρόστερ της τον υποσχόμενο Πολ Πογκμπά είναι δεδομένη, ωστόσο η επιτυχής κατάληξη των διαπραγματεύσεων μόνο σίγουρη δεν είναι. «Αβέβαιο το μέλλον του», όπως τόνισε ο ατζέντης του Γάλλου άσου.

Ο 18χρονος άσος φαίνεται να ζητά εγγυήσεις για το μέλλον του και το χρόνο συμμετοχής του, αφού δεν θέλει να βρεθεί στη σκιά των βασικών ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Ράβελ Μόρισον αποχώρησε από την ομάδα, αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπορούσαν να του εγγυηθούν τη συχνή του παρουσία στη βασική ενδεκάδα.

«Το μέλλον του είναι επισφαλές, αβέβαιο. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο», τόνισε ο Μίνο Ραϊόλα, μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, οι δηλώσεις αυτές ήρθαν σε μια περίοδο που ο Πογκμπά προπονείται μόνος του, αφού έδειξε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Άγιαξ. Το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος μπορεί να διαπραγματευτεί από τώρα με όποια ομάδα το επιθυμεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου