Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Φέργκιουσον : Μπορούμε την πρόκριση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έζησε ακόμη μία «εφιαλτική» ευρωπαϊκή βραδιά, καθώς ηττήθηκε με 3-2 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Ολντ Τράφορντ». Τώρα καλείται να ταξιδέψει στη χώρα των Βάσκων και να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον δε χάνει την πίστη στην ομάδα του και δηλώνει βέβαιος ότι οι παίκτες του έχουν την εμπειρία και την ποιότητα ώστε να πάρουν τη νίκη στο «Σαν Μαμές», αρκεί να δείξουν το καλό τους πρόσωπο.

«Μας νίκησαν δίκαια. Ήταν ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Η Μπιλμπάο ήταν καλύτερη και εμείς δεν είχαμε καλή αμυντική λειτουργία. Αν δεν είχαμε τον Ντε Χέα, ίσως να δεχόμασταν 4 ή 5 γκολ. Ήταν εξαιρετικός σήμερα. Ήμασταν διαρκώς σε κίνδυνο, παρότι κατά διαστήματα επιθετικά είχαμε καλές στιγμές», τόνισε, ενώ εν όψει της ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης είπε: «Πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε στον επαναληπτικό και να προκριθούμε, δεν αμφιβάλω γι’ αυτό. Αποδείξαμε πως μπορούμε να κάνουμε ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να αμυνθούμε καλύτερα την επόμενη εβδομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου