Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Έξαλλος ο Φέργκιουσον για τη συμφωνία του Πόγκμπα με Γιούβε!

Οι ήττες δεν αρέσουν στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και αυτό δεν ισχύει μόνο για αυτές μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Πολ Πογκμπά «γύρισε την πλάτη» του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα βρήκε σε όλα με τη Γιουβέντους και ο Σκωτσέζος τεχνικός μίλησε απαξιωτικά για τον 18χρονο Γάλλο!

 Η επιθυμία της Γιουνάιτεντ να κρατήσει τον Πογκμπά στο ρόστερ της μετουσιώθηκε σε πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης προτίμησε να δοκιμάσει την τύχη του αλλού.Ο Γάλλος μέσος συμφώνησε σε όλα με τη Γιουβέντους, αφού στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος και θα ενταχθεί στο ρόστερ των Ιταλών, βάζοντας στα ταμεία του 1 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο.

Η εξέλιξη αυτή εξόργισε τον Σκωτσέζο προπονητή, με τους «Times» να κάνουν λόγο για έναν Φέργκιουσον «ιδιαίτερα εκνευρισμένο» με τον Πογκμπά, αλλά και με τον ατζέντη του, αφού ο Μίνο Ραϊόλα φέρεται να έχει εξασφαλίσει «προμήθεια» 2 εκατ. ευρώ για τον ίδιο!

Τα δημοσιεύματα στον αγγλικό Τύπο τονίζουν ότι ο Φέργκιουσον μίλησε σε συνεργάτες του για τον 18χρονο άσο, με ιδιαίτερα άσχημο τρόπο, ενώ τον έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Πογκμπά δεν άκουσε τις συμβουλές του Ρίο Φέρντιναντ και του Πατρίς Εβρά, οι οποίοι ανέλαβαν να τον …συμβουλέψουν για την παραμονή του στο «Ολντ Τράφορντ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου