Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Είδε Αζάρ ο Φέργκιουσον

Στα επίσημα του «Ζερλάν» βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον! Τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παρακολουθεί τον Εντέν Αζάρ επαληθεύτηκαν, αφού ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε« τον Σκοτσέζο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι της Λιόν με τη Λιλ!

Ο 21χρονος είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ηλικίας του τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και γι’ αυτό παρακολουθείται από πάρα πολλούς συλλόγους. Στην Αγγλία έχει συνδεθεί με τις έξι μεγάλες ομάδες(Γιουνάιτεντ,Σίτυ,Τσέλσι,Άρσεναλ,Λίβερπουλ,Τότεναμ), ενώ ενδιαφέρον έχουν δείξει και κορυφαίοι σύλλογοι άλλων πρωταθλημάτων. Φέτος είναι πιθανότατα η τελευταία του χρονιά στη Ligue 1 και μένει απλώς να φανεί ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός του.

Τέλος, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Φέργκιουσον έμεινε ικανοποιημένος απ’ όσα είδε χθες από τον περσινό κορυφαίο παίκτη της Ligue 1, όμως, δύσκολα θα περίμενε μόνο αυτό το παιχνίδι για να τον κρίνει. Πάντως, o Αζάρ μπορεί να μην ήταν ο μοναδικός παίκτης που ήθελε να δει ο 70χρονος, αφού δημοσιεύματα αναφέρουν πως στη λίστα της Γιουνάιτεντ υπάρχει και ο Mathieu Debuchy, ο 26χρονος Γάλλος μέσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου