Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Φέργκιουσον : Γινόμαστε πιο δυνατοί

Αναμφισβήτητο είναι το γεγονός ότι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπληξαν αρκετοί τραυματισμοί αυτή τη σεζόν, ωστόσο η ομάδα του Σέρ Άλεξ Φέργκιουσον είναι πολύ κοντά στο να αγγίξει την πλήρη δύναμή της, καθώς η σεζόν πλησιάζει σε μία συναρπαστική κορύφωση. Την Πέμπτη το βράδυ, μάλιστα, παίκτες όπως οι Κρίς Σμόλινγκ, Φίλ Τζόουνς, Φάμπιο, Τόμ Κλέβερλυ και Πόλ Πογκμπά,έπαιξαν με τις ρεζέρβες στην αναμέτρηση κόντρα στην Άστον Βίλλα, την οποία κέρδισαν με 3-1.

Ως εκ τούτου, οι μόνοι παίκτες της πρώτης ομάδας που μένουν εκτός γηπέδων πλέον, είναι οι Νάνι, Όουεν, καθώς και ο επί μακρόν απών αρχηγός Νεμάνια Βίντιτς. Έτσι, ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ περιμένει να έχει στη διάθεσή του ένα δυνατό σύνολο εν όψει της μεγάλης σύγκρουσης της Δευτέρας κόντρα στη Φούλαμ στο Όλντ Τράφορντ.

"Ο Τζόουνς και ο Σμόλινγκ έχουν βρεθεί πότε εντός πότε εκτός ομάδας, κυρίως λόγω ασθενειών και τραυματισμών τους τελευταίους μήνες", δήλωσε ο Φέργκιουσον. "Οι Κλέβερλυ, Πόγκμπα και Φάμπιο, όλοι έπαιξαν ένα παιχνίδι. Τον Πόλ τον βγάλαμε, καθαρά γιατί θα συμμετάσχει και τη Δευτέρα. Μας ξαναβάζει σε θέση ισχύος, αφού τώρα έχουμε μια δυνατή ομάδα και πάλι. Περιμένουμε μόνο τον Νάνι και τον Όουεν, και ελπίζουμε ότι αμφότεροι θα ξαναρχίσουν προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα".
"Κάθε παιχνίδι είναι «πρέπει να νικήσουμε» τώρα", προσέθεσε. "Αυτό δεν είναι θέμα για μένα. Είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις για χρόνια. Ευτυχώς πιστεύω ότι μπορούμε να διατηρήσουμε το ίδιο μομέντουμ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου