Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ικανοποιημένος με Ρούνει ο Φέργκιουσον

Ο Γουέιν Ρούνει πήρε τον έλεγχο στη μάχη του πρωταθλήματος, ανεβάζοντας το δείκτη των γκολ που έχει πετύχει στα 27 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, αφού πέτυχε και τα δύο γκολ με τα οποία επικράτησε η Μάντσεστερ Γιουνάτεντ της Γουέστ Μπρόμ χθες το απόγευμα στο Όλντ Τράφορντ.Ο Άγγλος διεθνής έχει πλέον πετύχει εννέα γκολ στις τελευταίες έξι εμφανίσεις του και φαίνεται να έχει πάρει φόρα για να ξεπεράσει το μέχρι τώρα ρεκόρ του των 34 γκολ σε μία σεζόν. Ως εκ τούτου, ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ,εξήρε το πρώτο γκολ του Ρούνει κόντρα στους Μπάγκις, αφού έπιασε τέλεια τη σέντρα του Ερνάντεζ, και εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από την αγωνιστική κατάσταση του επιθετικού του.

"Εάν φτάσει τα 40, θα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος γιατί αυτό σημαίνει ότι θα είμαστε σε δράση", δήλωσε ο Φέργκιουσον στο MUTV. "Έχει πάρει φόρα στο σκοράρισμα με συνεχή γκολ και μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Το πρώτο του γκολ ήταν φανταστικό. Νόμιζα ότι θα έβγαινε οφσάιντ γιατί ήταν ξεκάθαρα μπροστά, αλλά όταν βλέπεις το χρόνο της κίνησής του και τον τρόπο που ξεφεύγει από την άμυνα, ήταν φανταστικό και με ένα πραγματικά καλό τελείωμα".

Ταυτόχρονα, μπορεί ο μάνατζερ της Γιουνάιτεντ να έμεινε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στη Γουέστ Μπρόμ, ωστόσο στάθηκε στην αδυναμία τους να πετύχουν περισσότερα γκολ. Χαρακτηριστικά προσέθεσε: "Ήταν μια σπουδαία εμφάνιση. Μας πήρε λίγο χρόνο να βρούμε το ρυθμό του παιχνιδιού μας, αλλά από τη στιγμή που τον βρήκαμε παίξαμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ. Εάν υπάρχει κάτι στο οποίο μπορώ να ασκήσω κριτική, είναι αυτό".

"Υπάρχει ανησυχία στο 1-0 γιατί αν δεν πετύχεις και το δεύτερο να διώξεις την πίεση από πάνω σου, τότε αρχίζεις να τα σκέφτεσαι όλα. Ευτυχώς, πετύχαμε και το δεύτερο γκολ αλλά χάσαμε ευκαιρίες μετά από αυτό. Το σημαντικότερο είναι ότι συνεχίσαμε το ίδιο στην επίθεση. Συνεχίσαμε την προσπάθεια για να σκοράρουμε πάλι. Κάθε φορά που βγαίναμε μπροστά, κάναμε προσπάθεια για γκολ και αυτό είναι καλό. Σε ολόκληρο τον αγωνιστικό χώρο είχαμε μια έξοχη απόδοση. Υπήρχε πραγματική θέληση για νίκη και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου