Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Δεν τελείωσε ακόμα

Ο ενθουσιασμός από το +8 που απέκτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή, την έκανε… αγνώριστη! Οι «κόκκινοι διάβολοι» εμφανίστηκαν στο «DW» νομίζοντας πως όλα είχαν τελείωσει, αλλά το 1-0 από τη Γουίγκαν και η μείωση της διαφοράς από τη Σίτι στους πέντε βαθμούς, τους έκανε να καταλάβουν ότι το πρωτάθλημα… έχει κι άλλο!

Ο Μαλόνεϊ με γκολ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου έγραψε όλη την ιστορία της αναμέτρησης, δίνοντας απολύτως δίκαια τους τρεις βαθμούς στους «λάτικς»! Ο Μόσες είχε σκοράρει στο 32’, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε λανθασμένα για φάουλ στον Ντε Χέα. Παράπονα μπορεί να έχει και η Γιουνάιτεντ, για πέναλτι σε χέρι του Φιγκερόα μέσα στην περιοχή στο 72ο λεπτό!

Η Γουίγκαν με το «τρίποντο» ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη, αφήνοντας πλέον εκεί τις Γουλβς, Μπλάκμπερν και Μπόλτον, ενώ η υπόθεση του τίτλου παίρνει νέο ενδιαφέρον με τη διαφορά των πέντε βαθμών ανάμεσα στους δύο συλλόγους του Μάντσεστερ!

Α’ ημίχρονο:

Η αλήθεια είναι ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε πάρα πολύ καιρό να δείξει τόσο συγχυσμένος και προβληματισμένος από τη λειτουργία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι παίκτες της Γουίγκαν έβρισκαν πανεύκολα χώρους για να φτάσουν στα καρέ του Ντε Χέα και ο Γουέιν Ρούνεϊ έδειχνε απελπιστικά μόνος στην επίθεση! Μάλιστα, ο Άγγλος επιθετικός ήταν αυτός που άκουγε τον προπονητή του να φωνάζει για να κάνει κίνηση και να παίρνει μπάλα. Οι «λάτικς», μετά το γκολ οφσάιντ που δέχθηκαν το περασμένο Σάββατο στο παιχνίδι με την Τσέλσι, έμειναν ξανά με το παράπονο, αφού στο 32ο λεπτό, ο Μόσες σκόραρε με κεφαλιά, ωστόσο, το γκολ του ακυρώθηκε λανθασμένα για φάουλ στον Ντε Χέα.

Β’ ημίχρονο:

Η Γουίγκαν πήρε τελικά ό,τι άξιζε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου! Ο Σον Μαλόνεϊ με όμορφη κίνηση και εντυπωσιακό δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ισπανού πορτιέρο της Γιουνάιτεντ! Το 1-0 ήταν ο καθρέφτης της αναμέτρησης! Ο Φέργκιουσον αντικατέστησε το επιθετικό δίδυμο των Ρούνεϊ και Ερνάντες με τους Νάνι και Γουέλμπεκ προκειμένου να δώσει πνοή στην ομάδα του και κάπως έτσι έγινε, αν και το γκολ δεν φαινόταν εύκολη υπόθεση. Στο 72ο λεπτό, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα μπορούσαν να έχουν ζητήσει πέναλτι σε χέρι του Φιγκερόα μέσα στην περιοχή από σέντρα του Τζόουνς, αλλά συνέχισαν την προσπάθεια. Το τελευταίο εικοσάλεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους, αλλά έφυγαν από το «DW» απογητευμένοι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουίγκαν: Αλ Χαμπσί, Αλκαράζ, Κάλντουελ, Μπόις, Φιγκερόα, ΜακΚάρθι, Μαλόνεϊ (77’ Σάμον), Μόσες, ΜακΆρθουρ, Μποσεζούρ, Ντι Σάντο (70’ Ντιαμέ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Εβρά, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Έβανς, Γκιγκς, Κάρικ, Γιάνγκ (46’ Κλέβερλι), Βαλένσια, Ρούνεϊ (65’ Νάνι), Ερνάντες (58’ Γουέλμπεκ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου