Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

«Μάχη» για Λούκας !

Σε αγγλικό…εμφύλιο ενδέχεται να μετατραπεί το σίριαλ της μεταγραφής του Λούκας Μόουρα.Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για την απόκτηση του Λούκας Μούρα, όπως υποστήριξε τουλάχιστον ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Βάγκνερ Ριμπέιρο, ενώ στο «κόλπο» έχει μπει και η Τσέλσι.

Ο 19χρονος άσος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και αγωνίζεται στη Σάο Πάολο. Το προηγούμενο καλοκαίρι ενδιαφέρθηκαν για αυτόν οι «κόκκινοι διάβολοι» και η Μπάγερν Μονάχου, ενώ τον Ιανουάριο μπήκε στο παιχνίδι και η Ίντερ. Παράλληλα, ο Ριμπέιρο υποστήριξε ότι το τελευταίο διάστημα έχει προκύψει και ενδιαφέρον της Τσέλσι!

«Ίντερ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν επικοινωνήσει μαζί μου», ανέφερε ο εκπρόσωπος του νεαρού μεσοπειθετικού και συμπλήρωσε: «Το προφίλ του ταιριάζει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά, η μεταγραφή του δεν εξαρτάται από εμένα, καθώς ο πρώτος λόγος ανήκει στην ομάδα του. Είναι ποδοσφαιριστής της Σάο Πάολο και από όσα γνωρίζω δε θέλει να τον πουλήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου