Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Προειδοποίησε τον Γιάνγκ ο Φέργκιουσον

Τετ α τετ με τον Άσλεϊ Γιανγκ είχε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με στόχο να προτρέψει τον μεσοεπιθετικό των «κόκκινων διαβόλων» να αλλάξει λογική, σταματώντας να εκβιάζει την εσχάτη των ποινών σε μαρκαρίσματα μέσα στην περιοχή.

Αντικείμενο συζήτησης του έμπειρου τεχνικού με τον νεαρό μεσοεπιθετικό ήταν οι πρόσφατες περιπτώσεις πέναλτι που έχει κερδίσει ο άσος των «κόκκινων διαβόλων», κόντρα σε ΚΠΡ και Άστον Βίλα, κατηγορούμενος από τους αντιπάλους του για… βουτιές!

«Είχαμε μια συνομιλία με τον Άσλεϊ και μιλήσαμε για τα πέναλτι που κέρδισε πρόσφατα. Θεωρώ πως υπερέβαλε για να κερδίσει την ποινή. Ξέρει ποιοι είμαστε και νομίζω πως μετά τη συζήτηση θα το αλλάξει» τόνισε αρχικά ο Σκωτσέζος τεχνικός, ο οποίος ωστόσο φρόντισε να αναφερθεί σε παρόμοιες περιπτώσεις από τα ματς της ημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς
«Αυτά πάντως συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Στο ματς της Μπάγερν με τη Ρεάλ οι παίκτες προσπαθούσαν συνέχεια να εκβιάσουν καταστάσεις και ήταν γελοίο. Το ίδιο συνέβη και στο ματς της Τσέλσι. Είμαστε σε μια εποχή που αυτό μοιάζει αναμενόμενο» κατέληξε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου