Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Όλο και πιο κοντά !

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 4-0 της Άστον Βίλα στο «Ολντ Τράφορντ» και απέκτησε διαφορά πέντε βαθμών από τη Σίτι, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στον τίτλο του πρωταθλητή.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για το πέναλτι από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ των «κόκκινων διαβόλων», με τον Ρούνεϊ στο 7΄, ενώ στο 78΄ ο Γκίβεν ακούμπησε την μπάλα εκτός περιοχής, αλλά ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια.

Α’ ημίχρονο:

Η υπεροχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έμεινε μονάχα σε θεωρητικό επίπεδο, αφού έγινε και πράξη στον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ». Η Άστον Βίλα βρέθηκε κλεισμένη στα καρέ της και η φυσική εξέλιξη θα ήταν να πάρουν το προβάδισμα οι γηπεδούχοι. Αυτό επιβεβαιώθηκε, όχι όμως με τον τρόπο που θα το ήθελαν οι φίλοι της Γιουνάιτεντ. Ο Άσλεϊ Γιάνγκ κέρδισε πέναλτι στο 6ο λεπτό… «βουτώντας» με εξαιρετικά στην περιοχή καθώς προσπερνούσε τον Κλαρκ και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Γουέιν Ρούνεϊ ευστόχησε από εκεί για το 1-0 κι έπειτα από πολλές προσπάθειες, ο Ντάνι Γουέλμπεκ στην εκπνοή του πρώτου μέρους με προβολή για να διπλασιάσει τα τέρματα των Πρωταθλητών.

Β’ ημίχρονο:

Οι «χωριάτες» με δύο γκολ στην πλάτη δεν είχε τίποτα να χάσει και τόλμησε λίγο περισσότερο, με τον φόβο, όμως, να δεχτεί ακόμη περισσότερα γκολ. Ο Εμίλ Χέσκεϊ που μπήκε στο παιχνίδι με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα έπειτα από τον τραυματισμό του Κίαραν Κλαρκ που μάλιστα αποχώρησε ζαλισμένος από χτύπημα του Εβρά με τον αγκώνα, ανάγκασε τον Ντε Χέα να απομακρύνει με υπερένταση την κεφαλιά του στο 66’. Εφτά λεπτά αργότερα ο Γουέιν Ρούνεϊ με άνετο πλασέ ανέβασε ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ για να έρθει και Νάνι στις καθυστερήσεις να διαμορφώσει το τελικό 4-0 για να λάβει τέλος η… σεμνή τελετή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Εβρά, Φέρντιναντ, Έβανς, Ράφαελ, Κάρικ, Γιάνγκ (61’ Νάνι), Σκόουλς (78’ Κλέβερλι), Βαλένσια, Ρούνεϊ (74’ Μπερμπάτοφ), Γουέλμπεκ

Άστον Βίλα: Γκίβεν, Χάτον, Κόλινς, Κλαρκ (64’ Χέσκεί), Λιτσάι, Μπέικερ, Άιρλαντ (75’ Κάρουθερς), Μπάναν, Γκάρντνερ, Αγκμπονλαχόρ, Βέιμαν (83’ Ενζόγκμπια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου