Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Χαλαρώνει εν' όψη ντέρμπυ

Να δώσει ανάσες στους παίκτες του θέλει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενόψει του ντέρμπι του Μάντσεστερ, κόντρα στη συμπολίτισσα Σίτι. Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ θα σβήσουν τις …μηχανές τους για μία ημέρα και θα περάσουν όλη την Παρασκευή στο Κάρντιφ, μετά από σχετική απόφαση του Σκωτσέζου τεχνικού.

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ θέλει τους παίκτες του φρέσκους, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σύσσωμο το ρόστερ των πρωταθλητών Αγγλίας θα ταξιδέψει στο Κάρντιφ.

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ είναι τη Δευτέρα και θα κρίνει πολλά στην κατάκτηση της φετινής Πρέμιερ, με τη Σίτι να υποδέχεται τους «κόκκινους διαβόλους» και να θέλει να πάρει τη νίκη για να περάσει μπροστά στη βαθμολογία.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στον αγγλικό Τύπο, η Γιουνάιτεντ θα περάσει όλη την Παρασκευή στην Ουαλία, ενώ είναι αρκετά πιθανό να κάνει χαλαρή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Κάρντιφ. Παρόμοια κίνηση έκανε και στις αρχές Απριλίου ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, πριν το παιχνίδι με την Μπλάκμπερν, όταν η αποστολή της ομάδας του ταξίδεψε για ξεκούραση στο Σεντ Άντριους. Βασικός λόγος για την επιλογή αυτή είναι η ψυχολογική πίεση που νιώθουν οι νεαροί παίκτες της Γιουνάιτεντ, όπως τονίζεται στα ρεπορτάζ των εφημερίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου