Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Βίντιτς : Πάντα το πίστευα !

Ο Νεμάνια Βίντιτς ξεκαθάρισε πως δεν αμφέβαλε λεπτό για τη φετινή κούρσα του τίτλου στην Πρέμιερ Λίγκ, την οποία οδηγεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέντε βαθμούς παραπάνω από τη συμπολίτισσα Σίτυ. Ο αρχηγός των πρωταθλητών Αγγλίας απουσιάζει από το Δεκέμβριο, όταν υπέστη τραυματισμό στο γόνατο, στο παιχνίδι των ομίλων του Τσάμπιονς Λίγκ με τη Βασιλεία κι αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά, μιλώντας σε βρετανικά μέσα, ξεκαθάρισε πως πάντα πίστευε πως η ομάδα του θα καταφέρει να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση στη μάχη του πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικά, είπε: ''Πάντα πίστευα πως θα μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε για τον τίτλο. Δεν έχει σημασία ποιος λείπει. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει εξαρτηθεί ποτέ από έναν παίκτη.

Αν κοιτάξετε το παρελθόν, έχουν φύγει παίκτες και πολλοί οπαδοί αναρωτιόντουσαν το πώς θα τα καταφέρουμε. Ωστόσο, ο προπονητής μας είναι ο καλύτερος στο να αντικαθιστά παίκτες που φεύγουν και η ομάδα συνεχίζει να κερδίζει τίτλους. Γι’ αυτό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τόσο ξεχωριστή''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου