Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – ΚΠΡ: Preview

Το εμπόδιο των Κουίνς Πάρκ Ρέιντζερς καλείται να περάσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σήμερα το μεσημέρι στις 15:30, για την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λίγκ. Αμφότεροι αναμένεται να αναζητήσουν το «τρίποντο», δεδομένου πως υπάρχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αρχικά οι «Κόκκινοι Διάβολοι» στοχεύουν να παραμείνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος ενώ οι Hoops χρειάζονται τους πόντους στο εγχείρημά τους να διατηρηθούν στην κατηγορία.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Το πρωτάθλημα πλησιάζει προς το τέλος του και όπως είναι φυσιολογικό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που το διεκδικεί, επιθυμεί να είναι εκείνη που θα το κατακτήσει. Το πλεονέκτημα είναι υπέρ της εφόσον τοποθετείται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας διαφορά πέντε πόντων από την συμπολίτισσα Σίτυ. Επιπλέον το σύνολο του Φέργκιουσον ευελπιστεί σε στραβοπάτημα των «Πολιτών» σήμερα κόντρα στην Άρσεναλ, ούτως ώστε να διευρύνει την απόσταση που υπάρχει. Για να συμβεί όμως αυτό, οι κόκκινοι διάβολοι οφείλουν να επιβληθούν των Hoops, οι οποίοι μόνο αδιάφοροι δεν είναι.

Πάντως οι παίκτες του Σέρ Άλεξ έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους θα επιχειρήσουν να καθαρίσουν από νωρίς την υπόθεση νίκη, καθώς μέσα στο Πάσχα υπάρχουν πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις. Για την ακρίβεια τρία παιχνίδια θα δώσει την ερχόμενη εβδομάδα η ομάδα από το Μάντσεστερ, οπότε ο τεχνικός του κλάμπ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επιβαρυνθούν σε μεγάλο βαθμό οι ποδοσφαιριστές του. Εξάλλου αυτήν είναι και η αιτία για την οποία σκέφτεται να πραγματοποιήσει ορισμένες αλλαγές για το επικείμενο ματς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νάνι ενδέχεται να λάβει χρόνο συμμετοχής, έπειτα και την επιστροφή του από το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αστράγαλο. Παρά ταύτα οι Άντερσον και Όουεν θα μείνουν εκτός, με τον δεύτερο να μην κατορθώνει να φέρει εις πέρας όλο το πρόγραμμα της προπόνησης.

ΚΠΡ:

Άκρως αντίθετη είναι η μοίρα της ΚΠΡ, που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι Λονδρέζοι βρίσκονται μία θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με συγκομιδή 28 πόντων. Σε αυτό το σημείο επισημαίνεται πως ισοβαθμεί με την Μπλάκπερν που είναι στις θέσεις που οδηγούν στην Τσάμπιονσιπ. Πλέον είναι φυσικό να ψάχνει απεγνωσμένα για πόντους ώστε να απομακρυνθεί από αυτήν την κατάσταση.

Με αυτό το σκεπτικό και διαφυλάσσοντας πρώτα τα νώτα της, θα επιχειρήσει να απειλήσει τους κόκκινους διάβολους και να τους αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια το ενθαρρυντικό στοιχείο για τον Μάρκ Χιούγκς είναι πως δύναται να υπολογίζει στην πλειονότητα των παικτών του. Οι μόνοι αμφίβολοι είναι οι Κάμπελ και Χέλγκιουσον, για τους οποίους ωστόσο υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να επιστρέψουν. Οι δύο προαναφερθέντες επιθετικοί αγωνίστηκαν στο φιλικό που δόθηκε ενάντια στην Γουέστ Χάμ την περασμένη Τετάρτη και μπορεί να κριθούν έτοιμοι να δώσουν το παρόν.

Παράδοση:
-Η συγκεκριμένη συνάντηση θα είναι η 100η για τις δύο ομάδες στην Πρέμιερ Λίγκ, με την ΚΠΡ να μην έχει επικρατήσει σε καμία από τις εννέα τελευταίες (επτά ήττες και δύο ισοπαλίες).

-Οι Λονδρέζοι έχουν επιβληθεί μόλις στα έξι από τα τελευταία 39 ματς που έχουν διεξαχθεί μεταξύ των δύο συλλόγων.

-Πρώτος γύρος: ΚΠΡ – Γιουνάιτεντ 0-2

Διαιτητής:
Την συνάντηση θα διαιτητεύσει ο Lee Mason, με επόπτες τους A. Garratt και D. C. Richards.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου