Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Κρατάει τα θετικά ο Ρούνεϊ

Η ισοπαλία με την Έβερτον έφερε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόλις στο +3 από τη Σίτι και παρά την κρισιμότητα και τη σημασία που αποκτά το ντέρμπι του «Etihad», την ερχόμενη Δευτέρα, ο Γουέιν Ρούνεϊ επέλεξε να κρατήσει μόνο τα θετικά από το ματς με τα «ζαχαρωτά».

Με τα δύο γκολ που πέτυχε ο Άγγλος φορ, έφτασε στα 180 τέρματα με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» και έμεινε μόνος 4ος στην ιστορία των σκόρερ του συλλόγου όλων των εποχών. Αυτό το επίτευγμα, όμως, δεν το χάρηκε όπως και όσο θα ήθελε, αφού η Έβερτον έφυγε από το «Ολντ Τράφορντ» με τον βαθμό της ισοπαλίας, μειώνοντας τη διαφορά των Πρωταθλητών με τη συμπολίτισσα Σίτι στους τρεις βαθμούς.

Ο Ρούνεϊ, γνωρίζει πως το ντέρμπι στο «Etihad» θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον φετινό τίτλο και πως το αποτέλεσμα του αγώνα με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ ήταν πιο δύσκολο απ’ όσο δείχνει, ωστόσο, όταν το ξαναείδε σε βίντεο, παρατήρησε αρκετά θετικά πράγματα από την εμφάνιση της Γιουνάιτεντ.

«Μόλις είδα το ματς και έχω να πω ότι παρά το αποτέλεσμα, είχαμε αρκετά καλά στοιχεία στην εμφάνισή μας. Ο Ντάνι Γουέλμπεκ στο γκολ που πέτυχε έκανε εξαιρετικό σουτ και αυτό θα του δώσει λόγο για να συνεχίσει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Επίσης, ο Νάνι σκόραρε και έδειξε για ακόμη μια φορά ότι διανύει περίοδο φορμαρίσματος. Ήταν πολύ ωραίο που τον είδα ξανά να παίζει σε κορυφαίο επίπεδο» έγραψε ο διεθνής επιθετικός στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου