Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Γκίγκς: «Ζω και αναπνέω για τα ντέρμπι»

Τις καλύτερες στιγμές της ποδοσφαιρικής του καριέρας, τις έχει βιώσει στα ντέρμπι. Είναι ένας από τους λόγους που τον έχουν κάνει να μη σκέφτεται ακόμη το ενδεχόμενο της απόσυρσης από την ενεργό δράση. Ο Ράιαν Γκιγκς ζει και αναπνέει για τις μεγάλες μάχες και δηλώνει ανήσυχος για το ματς τίτλου στο «Etihad»!

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Με νίκη ή ισοπαλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Σε αντίθετη περίπτωση, η Σίτι παίρνει προβάδισμα. Ο Ράιαν Γκιγκς ίσως είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που μπορούν να μιλήσουν για την ψυχολογία και τη σημασία αυτών των παιχνιδιών, έχοντας αγωνιστεί σε εκατοντάδες τέτοια.

«Είναι από τα παιχνίδια για τα οποία συνεχίζω να παίζω ποδόσφαιρο. Κρίνουν μια ολόκληρη πορεία. Ένα πρωτάθλημα. Εκτός από τους τελικούς κυπέλλων, ένας τελικός πρωταθλήματος κλέβει όλες τις εντυπώσεις. Είναι ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι των τελευταίων ετών. Δεν χωράνε λάθη» είπε ο Ουαλός αστέρας που έχει την εμπειρία να αντιμετωπίσει το ντέρμπι με την απαιτούμενη ψυχραιμία και να μην παρασυρθεί, όπως ο ίδιος τονίζει – από τα συναισθήματα της στιγμής.

Πηγή : england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου